MONA SAHLIN EN RÖD ROS ELLER SVART TULPAN?

http://www.tindra66.sprayblog.se/upload/Me%20in%20da%20shop

Jag har undrat hela förra veckan och nu den här veckan. Vart har oppositionen tagit vägen. Och då menar jag Mona Sahlin.

Oppositonen lyser med sin frånvaro och det spelar andra antidemokratiska krafter i händerna. Ju längre socialdemokraterna håller sig undan desto bättre för ett parti jag inte ens ids nämna vid namn. Det är ingen slump att deras medlemmars CV ser ut som de gör eftersom den gruppen människor inte får komma till tals i andra partier, och därigenom har dessa hittat en plattform samt ett fora att få föra ut sina krav och sin talan. Lägg sedan till att mångfaldsfrågor och integrationen är ett misslyckande som till en stor del kan lastas förra regeringen. Extremrörelsens framgångskoncepetet är ett faktum. Tyvärr.

De partier som tar sig an de mycket speciella frågor som rör brottslingar och andra marginaliserade gruppernas livsvillkor på ett systematiskt och förtroendeingvivande sätt kommer att vinna tillbaka de som gått över från socialdemokraterna till ett parti på yttersta högern. (kommer inte att skriva ut ordet i onödan)

Jag var på Rosenpartiets hemsida för att kolla om det händer något men det verkar som om Mona är hemma och färgar håret med svart tulpan. Kanske röker hon en level under fläkten och funderar ut någon kommentar som hon tror kan dräpa en påläst motståndare. Det enda jag såg var lite skräp från 1 majtalet etc.. Men vi är snart inne i mitten av Juni nu. Något annat jag lagt märke till i media är att så fort jag ser en rosenanhängare så har de något rött på sig. Det är väl någon mediacoach typ Paul Ronge som drillat denna rosen och tulpan rabatt att klä sig i socialismens röda färg.

Själv blir jag orolig och stresssad då jag ser för mycket rött. Den färgen påverkar mig negativt och jag känner att jag blir ilsken. Vissa nyanser ger också associationer till blod. För att återgå till Mona,  jag tycker det är oansvarigt att hon som partiordföranden går ut innan val och steker valfläsk. Hon borde verkligen ägna sig åt marginaliseringsfrågorna.

Rosenfurstinnans parti har ju en ganska stor del i den politiken som gör att vi har så många människorsom lever i marginalen i det nya välfärdssamhället.

Nå Mona, är du med de svaga utsatta grupperna i samhället eller är du mot oss. Att kasta skit på motståndaren är som att kacka i eget bo.

Kom igen Mona. Bättre kan du eller måste jag vänta till augusti och åka till botkyrka för att få höra om du har något vettigt att tillföra politiken. Och politik är visst ett spel, i alla fall som du beter dig!

Din politiska verklighet går mest ut på att klanka ner på konkurrenterna fast det är den förra regeringen som bär ett stort ansvar för hur samhället ser ut i dag. I alla fall för de utsatt grupperna. Var är solidareteten för dessa människor nu. Hur många har socialdemokratin förtryckt i sitt egna parti appropå ditt
1 maj tal om man nu tänker på  solidaritet och respekt för andras åsikter än partiöverhetens samt oppositionens.

Så här står det på din hemsida..

– Jag har också tänkt mycket på mina ekonomiska slarvigheter och bilden de gett av mig. Och jag har vidtagit åtgärder för att komma till rätta med det.

Hur har du tänkt hjälpa de övriga i samhället som har samma slarvighetsproblem som dig men som inte tjänar lika mycket pengar. Hur tror du dessa människor uppfattas av sin övriga omvärld.

Lyssna på Monas tal 1 maj här..
Innerligt..
Tindra-Annette

One Response to MONA SAHLIN EN RÖD ROS ELLER SVART TULPAN?

  1. […] har i år genererat röda T-shirts med tryck!     Här kommer inlägget som jag döpte till Mona Sahlin en en röd ros eller en svart tulpan Jag har undrat hela förra veckan och nu den här veckan. Vart har oppositionen tagit vägen? Och […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: