LARS DANIELSSON HAR ETT EGET DELANSVAR FÖR MEDIA-MOBBINGEN

https://i2.wp.com/www.tindra66.sprayblog.se/upload/Me%20in%20da%20room.jpg

Jag väntar med spänning på Katastrofkommissionens rapport och har som så många andra läst DN s debatt artikel.

Jag förstår de som anser att Lars Danielsson blir mobbad i media. Men jag är även utan den åsikten att han har ett delansvar i den uppkomna situationen. Det finns tveksamheter som inte får bortförklaras. Varför hävdar han att han fått ett mail från försvarsdepartementet när han inte mottagit det?

Iklädd en utav landets exklusivaste ämbetsdräkter i sin gestalt som statssekreterare så bör Lars Danielsson om någon veta hur man skall agera i ett KU förhör och vid utfrågning av en den tillsatta katastrofkommittén.

Vad vi medborgare är betjänta av nu är att Lars Danielesson på ett offentligt och trovärdigt vis rannsakar sitt eventuella icke-agerande.

Och det skall göras nu och inte i någon memoar. Honoraret för din bok kan du skänka till en stiftelse för Tsunamin efterslevande som förmodligen lider av en sekundär traumatisering just pga. att sanningen aldrig kommer att komma fram. Det finns diskrepanser i utsagan och det är det som ger näring till medias moraliseringsdrev.

Att han loggade in med sin dator någon annanstans än ifrån sin fasta dator på Rosenbad kvittar egentligen. Men om någon annan än han själv använt hans bärbara arbetsdator innehållande eventuella statshemligheter är det ett allvarligare problem. Tydligen så loggade han in från ett IP nr som inte tillhör statsförvaltningen, vilket då innebär ett problem av allvarligare grad… Det kanske är där dilemmat ligger.

Det är mänskligt att fela Lars men endast den dumme förhärdar i sin dumhet. Det är inte övertygande att du släpar med dig din arbetsdator Rosenbad för att surfa och 33 timmar efter Tsunamihändelsen dessutom. Ta nu och berätta vem du egentligen är utan att röja någon statshemlighet då förstås?

Ibland är inte anfall bästa försvar. Det bidrar istället till ytterligare osäkerhet

Innerligt
Tindra-Annette

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: