OM PSEUDOEXPERTER PÅ TERRORISM KUNDE ÄGNA SIG ÅT DET RIMLIGA

http://www.tindra66.sprayblog.se/upload/Me_brus

Hej

Läste DN i morse och såg att Magnus Norell retat upp en del i bloggosfären med sin artikel angående själutnämda experter på terrorism.

Och vi läsare vi får agera som nyttiga idioter och sprida ett visst budskap genom någora pseudoexperters vilja till att upplysa och undervisa oss.Men varför är det ingen som försöker göra rimlighets och trolighetsanalyser.

Det jag skrev tidigare angående dessa bomber och incidenter verkar på ytan hänga i hop. Men bilen i Glasgow tycker jag uppvisar lite för mycket brister för att jag skall vara nöjd. Det kan troligen ha gått till som en del vill göra gällande.

Hur ser de omfattande skadorna på flygplatsen ut egentligen? Är de väldigt omfattande för en så kraftig smäll som det borde ha blivit om en bil rusar och tar sats för att köra in i en byggnad.

Om det nu är läkare som då förutsätts ha ganska hög intellktuell kapacitet. skulle dessa högutbildade och med relativt goda insikter i Kemi använda sig av bensinbombsmetoden?

Jag tror dessa högutbildade läkare även i såfall skulle känna någon med god insikt om bilbrand, flyktig vätska, värme, kyla ,övertryck och undertryck i lokaler så att det smäller och brinner rätt! Jag tycker att scenariot på dessa icke händelser luktar skumt av många olika anledningar.

Har verkligen proffessionella terrorister intresse för en sådan incident som gav upphov till lite sot? Planerar inte den här typen av regimer för optimal verkan? Passar det inte lite väl bra in i sammanhanget av att kunna föra ut en hårdare politik mot terrorism i Storbrittanien och i övriga europa.

Tänk om det är så att dessa högutbildade läkare man nu tagit fast ingår i en infiltrationsenhet från MI5 MI6 eller utländska underrättelsetjänster och man var tvungen att plocka in dem för att de verkligt illvilliga terroristerna var dem på spåren. Tänk om!

Er nyttiga idiot..men jag går inte på vad som helst..
Tindra-Annette

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: