KONTROLL SPINDLAR KRAVLAR och FLYGANDE FLUGOR AVLYSSNAR

https://i0.wp.com/www.tindra66.sprayblog.se/upload/Svarta%E4nkan.jpg

Tänkte dela med mig av lite foliehattssurr. Det är så här att man håller på att titta på nya varianter av avlyssningsutrustning. Flugor är tydligen på modet som flygande motmedel mot planering av ev. terroristbomb och man har till och med fixat så att de nu kan flyga.

Så här skriver Per Ström, Integritetsombudsman Den Nya Välfärden i sitt nyhetsbrev BBB big brother bullentin no 9/2007. Mekanisk fluga för avlyssning kan nu flyga, klicka .

På flera håll i USA pågår arbete med att utveckla mekaniska insekter som ska utgöra det perfekta verktyget för dold avlyssning.Nu har en forskare vid det ansedda universitetet Massachusetts Institute of Technology, MIT, lyckats få en sådan att flyga. Det sägs vara första gången som en mekanisk fluga flyger enligt samma principer som en riktig insekt. Emellertid är det mycket forskning som återstår innan flugan blir ett praktiskt användbart avlyssningsredskap för polisen”.

 

NSA får avlyssna utlänningar utan tillstånd

Den amerikanska kongressen har trots hårt motstånd från många demokrater röstat igenom en lag kallad Protect America Act. Den ger National Security Agency (NSA) vidgade möjligheter att avlyssna telefoni och datatrafik från utlandet (såsom Sverige) när denna passerar genom amerikanska nät. Till skillnad mot hur det varit hittills kommer inga tillstånd att krävas.

Eller flygplansstolar som varnar för terrorister. Blinka inte på flyget, stolen kan slå larm!

När du framöver flyger bör du akta dig för skräp i ögonen, och du bör verkligen se till att läpparna inte är torra. Varför? Läppslickande, liksom alltför mycket ögonblinkande, kan få övervakningskameran i sätet framför dig att slå larm – och du blir tagen som terrorist.Varje flygplanssäte ska innehålla en mikroskopisk kamera riktad mot passageraren bakom. En programvara ska i realtid (hela tiden) analysera beteende och ansiktsuttryck, och matcha det mot passagerarens tidigare inmatade profil. Varje rörelse och mikrogest ska vägas in, och ifall det totala beteendet överskrider en viss nivå av suspekthet går larmet. 

BZZZZBZZZZZZZBZZZZ Bzzzzzzz boozzzzzz blink  beeepbeeepbeeep!

https://i1.wp.com/www.tindra66.sprayblog.se/upload/spyfluga.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: