BUGGAD FÖR ATT PERSONEN KANSKE KAN BLI MISSTÄNKT

 

https://i0.wp.com/www.tindra66.sprayblog.se/upload/annette2.jpg
Om man kan tro att personen kan komma att bli misstänkt så kan tillstånd ges att med tvångsmedel övervaka och kontrollera den personen. Nu skall den som då blivit underrättad om brottsmisstanke kunna överklaga detta i ett oberoende organ som vi ännu inte fått veta så mycket om, mer än att det kommer att inrättas..

Anders Eriksson särskild utredare har föreslagit att denna parlamentariska nämd skall inrättas efter tysk eller norsk modell och det ger inte samma rättskydd som den kanadensiska SIRC.

Smaka på orden ”om man kan tro att personen kan komma att bli misstänkt

Vad innebär det egentligen för svensk rättssäkerhet och vårt annars så öppna demokratiska samhälle? Vem av oss i vårt samhälle kan säga i klartext- att jag kommer inte att bli misstänkt.

Vet ni att jag tror att Alla har något som kan göra oss till tvivelaktiga figurer i någon bemärkelse. Och hur kommer denna skrivning att uttydas. Ger inte det här utrymme för ändamålsglidning och godtycke.

Innebär den här formuleringen i utredningen ang buggning och avlyssning, att lagstiftarna tänker sig att alla är skyldiga tills motsatsen har bevisats. Och i så fall så har man förändrat en portalparagraf inom lagstiftningen. Nämligen den om att alla är oskyldiga tills motsatsen har bevisats.

Jag tycker formuleringen borde vara om personen skäligen eller på sannolika grunder kan komma att bli misstänkt.. Eller att det föreligger något som på lagtextrotvälska heter Tillräckliga skäl för åtal.

Hörru Thomas Bodström och andra terrorist-paranoiker är det rimligt att formulera sig så eftersom begreppet skäligen då utgör en laglig grund för husrannsakan.

Är det så att vi på sannolika skäl kan misstänka att du kanske hade andra avsikter då du baxade igenom dina bugg och data lagringsförslag.

Vilket var egentliga motiv till att utöka den omfattande statshackningen Thomas Bodström.

För vi ska väl inte misstänka att du är avlönad agent för någon annans firma? du har ju unik tillgång till hemliga rum, vilket då  kan ju göra att du kan ha åtkomst till kvalificerat hemligt och känsligt material. Och du glömmer väl inte din tystnadsplikt och advokated? 

 Kom hit till Sunne så skall jag lära dig Bugga på riktigt till en accountabilitygroove.

läs Skyddet för den personliga integriteten SOU 2007:22 (2007-03-29)

https://i0.wp.com/www.tindra66.sprayblog.se/upload/Svarta%E4nkan.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: