MÅ TRYGGHETEN INFINNA SIG!

 

 

Pax! Have you seen my coin? Forgot one in da ghetto?

Pax! Have you seen my coin? Forgot one in da ghetto?

 

uppdaterad med bild+video 090916 

 

Månde Tryggheten infinna sig nu efter Rikspolischef Bengt Svensons debatt artikel i DN. och synlig polis ger färre brott anser polisfacket

Han försäkrar att modern polis 2010 skall synas ute på gator och torg. Precis som majoriteten av medborgarna önskat sig. Grattis till oss.

Säkerligen kommer vardagsbrottsligheten att minska, för en tid, men Brottsverket AB och Firma Ruffel och Båg lär nog säkertsälla att att brottsligheten sker på andra ställen än i det offentliga rummet. Kreativiteten är hög, icke att förglömma.

Konstaplarna kommer att ha fullt upp. Och skall verkligen allmänheten veta om att polisen patrullerar hela tiden, kanske vi måste öka andelen civilt klädda poliser som vandrar i parker och på undanskymda platser.

En annan tanke som dyker upp är om verkligen om de vill jobba i yttre tjänst, dessa nya hungriga poliser. Ett tag, en två tre år kanske. För det är ett tärande jobb. Mycket hemskt att uppleva och sällan någon som tackar dig för att du gör ditt arbete.

Samt efter ett tag så kommer de nog inte att vilja arbeta dessa oregelbundna arbetstider och med dåligt betalt.

Nu över till något helt annat.

 Vid några tillfällen har Z och L träffats på Kung Biblioteket och därvid har det förekommit att de smusslat sjökort till varandra. Vid ett tillfälle hade en bekant till A. över Z axel sett sjökort med fyrskeppet svenska Björn.

Bland Zamores och L s bekanta och tillhörande sällskap finns även en kvinna Sara F, troligen hemmahörande i Sundbyberg. F. är lättfotad och troligen kommunist. Hon har f.n. förhållande med en sjökapten numera konstituerad fänrik vid flottan, med vilken hon ofta besöker restauranger speciellt tavernan och Riche.

På Tavernan hade hon vid ett tillfälle då hon var i sällskap med ovannämnde fänrik, ryske juden Noum Benkov skall en kvinna kallad Pajen m.fl. högt ha utropat vi är dom enda kommunisterna. F använder även namnet Marion.

Bland L s kvinnliga bekanta finns även en kvinna som kallas Patt Maja denna kvinna brukar besöka ”Blå fågeln” och besöker därefter 5 värnpliktiga vid försvarsstabens vaktkompani som är kommunister. Den ovan nämnda Pajen heterXXXXX och var anställd hos Ernst Schlaback.

A: skulle senare meddela namnet på sjöofficeren som Umgås med F.

Ur övrig illegal verksamhet Wilhelm Agrell sid 112

Move and groove safetynet  2.o  😉

Annonser

One Response to MÅ TRYGGHETEN INFINNA SIG!

  1. uppdaterad med en dansande polis!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: