FRA DAG 6 MAJ-HAR VERKLIGEN ”SVENSKA MJÖLPÅVAR” SITUATION AWARENESS?

https://i0.wp.com/www.tindra66.sprayblog.se/upload/%F6vervakning.jpg

Vi håller på att införa omvänd bevisföring i svensk rättsordning dvs att ”vissa” betraktas som skyldiga tills motsatsen bevisats.

För all del så har det nog varit i alla tider men jag tycker att vissa rena mjölpåvar ska synas extra noga då de framför sina argument.

Och ska vi ha en integritetsskyddsnämd värd namnet då ska den även fungera som en kontrollstation så att kartlagda inivider kan få rättelse.  Vi kan även betrakta det som om att det även handlar om en annan form av integritet .  Nämligen Säpos  Och FRAs  egen, och även andra myndigheters underättelseorgan som numer samarbetar utefter det som kallas yrkesintegritet.

Vi eller de som har möjlighet att borra i frågan med bredd höjd och djup får inte fastna i tystnadens spiral. Och vi som är lite motvalls ifrågasätter inte att människor med ont uppsåt blir granskade och kartlagda .

Vilka beslut eller förslag till beslut skulle kunna eskalera inre/yttre hot och risk mot vårt lands Demokratiska värdegrund?

Vem eller vilka utgör det egentliga inre eller yttre hotet? Och vem eller vilka tillhandahåller osäkerhet? Tips till respondent, ta fram en spegel!

Kan den som okulärt tolkar/analyserar datat enligt den prediktiva analysens stilmall och sammanställer datat/analysen  vara drabbad av fixerande cognitiva tankemallar/tankestilar. Kan det vara avgörande för ev beslut och bedömningar?

Kan den som tolkar/analyserar data filtrera bort viktig information just pga. av cognitiva stilmallar. Eller det som kallas rigida mindsets på fackspråk.

Vilka antagande görs som inte behöver göras?

Kan ”någon” eller några ha valt att överskatta signalspaningens, och den prediktiva analysteorins betydelse för att infåga illvilliga personer och förutspå illbattingens handlingar?

Är frånvaro av information att betrakta som information? Vilket värde kommer denna missade information att ha.

Är det av intresse för medborgarna att veta vilka andra förslag till beslut/proposition2006/07:46 som valts bort? Eller vad som valts bort i de andra andra liggande förslagen.

Besitter våra svenska mjölpåvar situation awareness?

Vänligen men barskt från en Orion skylarka som rider på en viperpåle utslungad av en Honest John

Den 6 maj 2008  som minne av Rosetta Stens Upprop

Läs om the global Information grid

Läs Opassande FRA DAGEN ÄR HÄR

Andra bloggar om: , , , , , , , , ,   FRAdagen

https://i1.wp.com/www.tindra66.sprayblog.se/upload/Motst%E5nd.jpg 
Gör Motstånd!

Annonser

2 Responses to FRA DAG 6 MAJ-HAR VERKLIGEN ”SVENSKA MJÖLPÅVAR” SITUATION AWARENESS?

  1. Hej
    -tack för kommentaren men jag vet inte riktigt vad du vill säga så du kan väl förtydliga Eller så väljer du att inte göra det det är OK det oxå..

    Må Gott.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: