JAG ANAR UGGLOR I MOSSEN ANG THOMAS ”RYMMAREN” BODSTRÖM

Bjuder på en ugglesång till Tompa ”Rymmarn” Bodströms ära.
Minerva hälsningar

Annonser

7 Responses to JAG ANAR UGGLOR I MOSSEN ANG THOMAS ”RYMMAREN” BODSTRÖM

 1. Uno Nilsson skriver:

  Bodströmmen, farsan hade en orörlig överläpp, är USA´s verktyg i Sverige. Han kartlägger och registrerar, ingen Aliens skulle kunna göra det han gjorde. Övervakning, javisst, men mörkläggning är hans specialitet, något han ärvt från tidigare sossar som övervakade vänstern med alla tillgängliga medel – spioner och avlyssning. Som om vänstern skulle vara en far för ett samhälle som långsamt men säkert köps upp av västliga ekonomier utanför vår kontroll. Kram. bra bloggat igen. Baba

 2. Hej baba U, ja han duger och vara Bollkalle till juniorlaget men inte mer.. farbror Norén skrev tydligen av sig han oxå och sa vad han tyckte..

  Och som jag skrev till Margareth Osju, jag har inget emot att man övervakar illvillighet och illbattingar. Men det är politiker som ska ha helhetsbilden och då får man inte rymma när debatten drar igång.

  För jag anser att även Säpo och Fra’s och andra underättelseorgans integritet blir ifrågasatt om inte besluten eller propositionerna har verklighetsförankring. Och som du säger, vi kan inte ha en ”sjukhusaffär ” eller andra sådana sår i folkhemssjälen. Nu tror jag ju, eller vill tro att de gör ett bra arbete. Men vi motvalls måste få grilla ansvariga politiker. Så länge det inte blir civil olydnad för det är inte min grej..

  Och Ugglorna är en hyllning till dem som har ugglan som symbol i sitt fackmannaskap. De står för höjden bredden och djupet i debatten. Och så är di söta. Jag tycker jättemycket om ugglor. Har jag gjort sedan jag var barn, och lekte mä köttera i skogen och jag såg dom ibland, där ute bland gran och fur skratt..

 3. Uno Nilsson skriver:

  Tindra – Tack för komentar. Rödeby borde vara ett Wake Up för hela landet. Hur mycet skit finns det inte i byarna och samhällena? I Rödeby nådde det upp över ytan, och då står vi handfallna? Varför? Vet vi inte hur det går till? Jo, vi vet men är för fega för att ta ställning. Vi blundar och blir därmed medskyldiga. Hela Rödeby är skyldigt. I många andra samhällen kunde samma sak ske. Det lilla samhällets sociala kontroll kan så lätt bli sin egen motsats. Om Bodström känner jag bara ett lätt äckel… inget annat, absolut inget annat… Kramar Baba

 4. Ja och vi måste tala om den där negativa sociala kontrollen. Och just handfallenheten är ett stort problem. Liksom tystnadens spiraler och osunda kulturer.

  Ett steg är att prata om det vi normalt inte talar om men som känns obehagligt men måste utforskas och det är våra mentala gränsbommar och tanketroll, kallade fördomar och rädslor .

  Tittade på Ulf Åsgård Och herr Borgström imorse. Jag skulle vilja veta hur många ggr Riskbedömare Åsgård haft fel i sina utlåtanden. Ibland är han märkligt tvärsäker riskprofileraren. Och även om man gör skattningar enligt de psykriatiska mätinstrumenten så är det inte troligt att mannen i Rödeby kommer att utsättas för en liknande situation, någonsin och han var i psykos inte att förglömma och Åt han propavan och andra mediciner (psykofarmaka) så är de oxå en bidragande faktor. Propavan gör att man befinner sig i ett annat medvetandetillstånd (propavan är s.k hispa tjack som man ger till häktade och andra då de inte kan sova) så det är en annan omständighet vi ska ta hänsyn. Ulf Åsgård borde tagit upp det i svt imorse.

 5. […] hela dagen och nu ni så har Bodströms mjölbaggar dykt upp. Ni vet ju sedan tidigare att jag har anat ugglor i mossen då det gäller hans egna rena mjöl i påsen. Och tack vare Dick Sundevall som skrivit i expressen […]

 6. […] Att Ulf Åsgård väljer att sälja ut sin integritet och trovärdighet är kanske inte så mycket att uppröras eller förvånas över. Skulle jag vara lika fräck som Ulf Åsgård själv så skulle jag, av mängden artiklar där han uttalar sig friskt, påstå att han har en narcissistisk personlighetsstörning. Vad värre är att han urholkar trovärdigheten och renommét för landets övriga psykiatriker och rättspsykiatriker som inte är lika publicitetshungriga som han själv. Enligt media så arbetar Ulf Åsgård på Kronobergshäktet i Stockholm där han ansvarar för häktets medicinska tillsyn av häktade. Frågan är hur mycket de intagna där vågar lita på en man som förekommer i kvällspressen i ungefär samma grad som Linda Rosing? I slutändan är det en fråga om patientsäkerhet och förtroende för vården. […]

 7. anna skriver:

  Nå, den som har en narcissistisk personlighetsstörning är väl i alla fall Thomas Bodström, mannen som vill att vi alla skall drogtestas (utom han själv för han går på benso), som vill att all internettrafik skall registreras för all evighet och som vill att polisen skall kunna öppna alla handväskor utan att misstanke föreligger (utom hans hustrus för den innehåller för mkt Rohypnol).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: