SÄKERHETS-ANALYTIKERN BO HULDT HAN KAN HAN

Jah Bjuder Bo Huldt på Solglass. Hela året.

Jag bjuder Bo Huldt på Solglass. Hela året.

Låg utsträckt på soffan och slötittade då jag plötsligt hoppade till. Killarna i Brusgruvan MUST hade släppt ett dokument till Mats Knutson, och den klartexten handlade om att vi skall vara observanta på den röda osäkerheten från öster.  Å där satt den tänkte jag, och sken upp som ”Sola i Karlstad”

Började skratta eftersom jag förstod att nu kommer det en brasklapp riktad till några inom Regeringskansliet. Behövde inte vänta länge förrän Säkerhetsanalytikern, Professor Bo Huldt uppenbarade sig i rutan. 

Bo Huldts minspel gick inte att ta miste på när reportern ställde den ledande frågan angående att det finns skilda åsikter ang Ds 2007:46 Säkerhet i samverkan. Bo Huldt gjorde gött mos, som vi säger här i Sunne. Och det är väl bara att kolla de gamla inslagen från SVT som behandlar gasledningen 2007

Inslaget i Svt med Mats Knutson gick i korthet ut på att Försvarshögskolan tillsammans med MUST inte delar försvarsberedningens analys ang Ryssland, och att försvarsberedningen borde även ta hänsyn till det som pågår i de norra polartrakterna. Samt vi får inte glömma gasen.

Att ÖB Håkan Syrén inte instämde med politikernas uppfattning det brusade ju ÖB fram elegant för några veckor sedan på presskonferensen. Och han, han borde veta eftersom han var en MUSTIG bryggarkille tidigare!

Skål för SVT, Nyhetsprogrammen och Bo Huldt !

Lästips: Säkerhet i samverkan
Försvarsberedningens omvärldsanalys

FOI : Beslutsfattare på kurs ställs inför ny hotbild

Annonser

One Response to SÄKERHETS-ANALYTIKERN BO HULDT HAN KAN HAN

  1. uppdaterad med ny betty-bild.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: