SEX DAGAR KVAR. RIV UPP GÖR OM GÖR RÄTT!

https://i1.wp.com/www.tindra66.sprayblog.se/upload/olydiga%20barn.jpg

Sex dagar kvar till Riksdagen ska öppnas och idag så ska ni gå till Oscar Swartz som skriver om hur vi vuxna FRA motståndare behandlas som olydiga barn av våra regerande politiker.

Ja, ni vet ju hur jag känner inför denna typ av omnipotens. Jag har skrivit tidigare om de olydiga små medborgarbarnen som ska fostras. Och nu skräder inte Oscar orden.

Har det gått till så som han beskriver är det verkligen ett inspektionsärende för att kartlägga arbetsmiljön för de som sitter i riksdagen. Det handlar i värsta fall om politisk vuxenmobbing och uselt ledarskap

Det visar sig att de tunga byggnaderna befolkas av tjuriga och elaka barn. Ungar i trotsåldern. Eller av mobbande sjätteklassare. Av vilt stirrande funktionärer som samlar ihop sina ledamöter till ”kritikmöten”. Där man terroriserar ensamma avvikare tills dessa bryter ihop och gör avbön.

Precis som i Maos Kina under kulturrevolutionen. Som skickar fram de tuffa killarna för att stolpa runt i korridorerna och slita upp dörrarna till rum där de misstänker att flickorna tisslar. Som får flickorna att springa in på toa och gömma sig när de otäckaste mobbarna kommer” (Källa Oscar Swartz)

Andra som bloggar om FRA-lagen integritet övervakning mobbing arbetsmiljö Sten Tolgfors Johan Persson
partipiskor

https://i1.wp.com/www.tindra66.sprayblog.se/upload/Betty-whip_f%E4rg..jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: