Dagens stealthande envägskommunikatör Sten Tolgfors!

Dumbella is Greeting Defenceminister Sten Tolgfors

Dumbella is Greeting Defenceminister Sten Tolgfors

Idag välkomnar jag Sten Tolgfors in i bloggosfären.
Men den värmländska dumbellan från Sunne förstår inte kommunikationsformen, att ha kommentatorsfältet låst gynnar inte det goda samtalet.
Det blir lite av en careless manouver och andas lite ogenomtänkt populism.  Att stealtha undan medborgars vilja till engagemang är dumdristiskt.  Så jag citerar honom och kommer att återkomma med kommenatarer nästa vecka ang förfarandet om kärran 39an Gripen ( JAS) m.m
Låt mig kort säga så här, jag  söker en Försvarsminister som inte väjer undan för medborgeliga synpunkter. ”(Ändrade lite i asymetrin 2008 01 19  eftersom det tydligen ska vara symmetri i år)
Tydligen gäller detta medborgarengagemang inte försvarsfältet och här var alla tydligen inte välkomna att samtala med en av alliansens frontfigurer. Andra bloggar om Tolgfors inträde i bloggofären
I sammanfattning är bilden att Norge har sökt ett plan som klarar att utföra markattack i mycket höga hotnivåer med ett autonomt uppträdande.
Det handlar om att utföra solitära insatser över av en fiende kontrollerat territorium, som är skyddat av långräckviddigt luftvärn och nästa generations jaktflyg. I ett sådant perspektiv blir bl.a. STEALTH-egenskaper viktiga.
Miss Dumbella Suggests a reading of edvard de bono
Miss Dumbella Suggests a reading of edvard de bono

One Response to Dagens stealthande envägskommunikatör Sten Tolgfors!

  1. Jens O skriver:

    Ja. Både Tolgfors och Reinfeldt, är rätt stealthiga utav sig. I synnerhet är Reinfeldt, en mästare på stealth. Näst intill helt osynlig, ute i den hårda verkligheten. Verkligheten där män av det rätta virket, vågar visa sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: