1 dec ska FRA äntligen få brygga Must och shoppa loss!

Brusa högre lilla ... Upp och hoppa dags att shoppa
Brusa högre lilla …Spooks  upp och hoppa dags att shoppa

Oh la la  nu är är bemanningen i Brusargruvan ute vid Lovön överlyckliga.  Snart är det dags för spooksen” att få börja använda sina nyinköpta datorer.  Oj vad det ska vridas och rattas på reglagen. 

Fast det blev inte så tidigt som de hade tänkt sig. Men det gör väl inget då kan Nationella samt SSG och övriga hugade får tid att öva hoande genetmot glittrande ”stråltanter” i Ågestsabunkern.

Det innebär också att tele och internetoperatörer får längre tid på sig att tekniskt förbereda att föra över trafik till särskilda avlyssningspunkter i kabel- och bredbandsnäten.

 Igår la Jag även märke till att Bengt Svenson RPS chiefen såg mäkta nöjd ut nu när han blir ”capo di tutti capi för den 8 hövdade kontrollhydran som ska jaga illvillighet och illbattingar. 

Grundaren av Bodströmssamhället måste hjula hela vägen till kammaren och ha solsken i blick.  Samt att det är trevligt att han åtminstone vågar ha kommentarsfältet öppet.   Och nu vill han ha hjälp med spörsmål till Justitieminister Beatrice  Ask . Jag ska nog klura ut något att ventilera.

Om inte annat ska jag förära Thomas Bodström med en länk .  Kanske  ett klipp av Irene Huss  samt en munspelstruddelutt med anledning av piratkapade namn och kryphål i namnlagen

Sen kan vi gå på luffen,  Thomas Bodström och jag. …

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: