Ho Ho! Medborgare lita på mig istället, säger Thomas Bodström

Fryksdalsdans anno 2009. Blev inget buggande i år heller
Fryksdalsdans anno 2009. Blev inget buggande i år heller

Inte kom du till Fryksdalsdansen i år heller, Thomas Bodström.

Attans jag som hade tänkt bugga med dig i verkstan. Men när kepsfarbrorn slutat hugga ved och kapat skägget, samt slutat öva på munspelet kan du väl avsätta ca 30 min på det här. ”Transparency as a virtue” Barn brukar tala tvärtomspråk när de vet att de gjort något de inte borde.

Tror du kanske kunde gilla föreläsningen när du är så på hugget. Du PR-agnar inför valet 2010 genom att muttra över Beatrice Ask i DN.

Du förstår att i USA håller de på med något som kallas Open Government Innovation OGI och det går i princip ut på att experter och överhet agerar som filter och bromsar transparensen så den blir opak istället. Bättre att ha lite olika utgångspunkter och samtala.

Diskussion och dialog är toppen! Och att hyper och metalänka. Det ska man göra så mycket det bara går. Nyttigt med metadiskussioner och metakunskap också. I synnerhet för lärande av andra och tredje ordningen. Samt man ska omfamna det oväntade. Påstås gynna demokratiutvecklingen 2.0 och främja delaktighet ur ett medborgarperspektiv.

BTW, snällt att du hjäpte oss, vi som klassas som assymetriska hot. Schysst att du stödjer oss citizenprivacy-aktivister att få pli på spöken tomtar och registertroll.

Kan jag lita på att du kommer och dansar nästa år då? För du är pålitlig, eller?


3 Responses to Ho Ho! Medborgare lita på mig istället, säger Thomas Bodström

  1. Jens O skriver:

    Det ser ut som en garanti, för ett återupptaget frontalangrepp. De juridiska klurerierna och krumbukternas tid, kommer här i att återinträda på arenan.

  2. nu hittar de nog på nya begrepp i skafferiet. Undrar vad det kan bli härnäst.

    Metodtriangulering, processstyrning ledningssamarbete, kabelvariata driftsfusion m.m

    Allt kommer vara robust och hållbart i de solitära fiberövergångarna. Och integriteten kommer att tillgodoses. Men vems integritet får vi inte veta för de vill inte skriva ut tredjeman om när hur och varför de de har trålat. Och glöm inte att kunden har alltid rätt ”Gammalt ordspråk från TQM”

  3. […] ansvar för Sverige Farmorgun Diffusa hot och lapptäcke prop. 2006/07:63 Thomas Bodström Tindra-Anette Anders Widén Johan Westerholm […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: