Trafikledarinfo: Sigintgate 3.0 Fp’s Politiska ”talking head” on repeat

Eggheads

TRAFILEDARINFORMATION FRÅN ROSENBAD

Di bare löver å löver å ändamålsglider. Kom igen det där var ingen snygg manöver från RPS/säkroddaren Johan ”på snippen” Pehrson.

Han har satt igång misstrospelet 3.0 och göder ungdomars misstro mot all underättelseverksamhet. Grattis till det självmålet!

Självmål 2 är att köra över dels Birgitta O och Camilla L. Ska fundera lite till om vad jag ska skriva så jag kommer uppdatera. För matt just nu för att hålla mig saklig.

Det är inte så att jag missunnar RPS/säk underättelseunderlag men herregud, de har lagen om Eletronisk avlyssning LEK. Kan begära tillstånd direkt hos operatör i de fall straff är minst två år. Öppna brev. Tömma masten filma bugga och stealtha. Inhandlat nya lasermojänger att fånga upp brus med.

Vad är problemet? Att personskyddet leker tittut varendagång Statsministern och andra skyddsobjekt  framträder kan knappast föranleda att svenska folket ska behöva genomlida ytterligare ett debacle om det här. Den pedagogikmissen får personskyddsdetaljen själva ta ansvar för.  Så lös det problemet först.

Det går inte att komma och snyfta och komma med tyckasyndom argument nu. Rps/säk bör nog fundera på om de inte ska vårda sitt varumärke först innan de skrämmer millenials och boomers om brister i kontrapionage.

En anledning till att det är bråttom är enligt Johan Pehrson att man vill skydda de personer som kan vara utsatta för utländsk underrättelseverksamhet i Sverige och som Säpo inte kan signalspana på idag”. Goddag yxskaft!

Over and out
Pattmaja 3.0

Annonser

6 Responses to Trafikledarinfo: Sigintgate 3.0 Fp’s Politiska ”talking head” on repeat

 1. OlofB skriver:

  Den här cirkusen verkar aldrig ta slut 😉

 2. Annika Beijbom skriver:

  Det kommer så fort och onyanserat. Mycket märkligt!
  Många hälsningar
  Annika

 3. @olof @annika ja jag är lika förvånad även om det gick att ana via IDG Computer Swedens artikel för ngn vecka sedan att ngt var i görningen Det är inte det mest analytiska jag författat men det kommer när jag tänkt till. Som tur är skriver Mark och Johan, Gun och Niklas nyanserat och kompetent och har länkat till Svd också.

  Vi hörs snart igen.

 4. […] synnerligen tveksamt, att vad Johan Pehrson anger som själ för behovet i praktiken behövs (Tindra-Annette, LEK). Det finns redan system, som polisen har och använder vid behov. Här ser vi nu ytterligare […]

 5. […] via Oscar Swartz: Frendo, Johan Westerholm, Farmorgun, annarkia, Tindra-Annette, Händelsehorisont, drottningsylt, Svensson, Zac, Scaber Nestor, Jens O, Germund Amdersson (som […]

 6. […] om detta: Oscar Swartz, Johan Westerholm, Farmorgun, Annarkia, Tindra-Annette, Händelsehorisont, drottningsylt, Svensson, Zac, Scaber Nestor, Jens […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: